Glamping i Danmark: 7 fantastiske destinationer

13. juni 2023

Glamping, en kombination af glamour og camping, er blevet en populær trend blandt rejsende, der ønsker at opleve det bedste fra begge verdener.

Mens camping er fantastisk for naturelskere, der kan lide at være tæt på det vilde, tilbyder glamping en mere luksuriøs og behagelig oplevelse uden at gå på kompromis med nærheden til naturen. I Danmark er glamping blevet en fremtrædende rejsemulighed, og i dette blogindlæg vil vi udforske de bedste glamping-destinationer og faciliteter, som landet har at byde på.

Find alt om glamping i Danmark på glamping-danmark.dk og glampingtid.dk.

1. Det maleriske Skagen Glamping Village

Beliggende i den nordligste del af Danmark er Skagen Glamping Village en perle for natur- og kunstelskere. Med smukt designede telthytter, der er udstyret med luksuriøse faciliteter som behagelige senge, privat badeværelse og fuldt udstyret køkken, kan du nyde en unik blanding af komfort og natur. Udforsk de nærliggende sandklitter, oplev Skagens berømte kunstscene og nyd solnedgangen ved Grenen, hvor to have, Skagerrak og Kattegat, mødes.

2. Forkæl dig selv i Løkken Klit Camping & Cottage Village

Løkken Klit Camping & Cottage Village i Nordjylland er en ideel destination for glamping-entusiaster. Udover traditionelle campingpladser tilbyder de også hyggelige og velindrettede hytter og telte. Med faciliteter som swimmingpools, legepladser, restauranter og aktiviteter som ridning og cykling er der noget for enhver smag. Oplev den smukke Vesterhavskyst, udforsk det omkringliggende naturlandskab og nyd en afslappende og luksuriøs glamping-oplevelse.

3. Midtjylland: Lydumgaard Glamping og Wellness Retreat

Lydumgaard Glamping og Wellness Retreat, beliggende i hjertet af Midtjylland, er en oase af fred og ro. Her kan du opleve en kombination af luksusindkvartering og wellnessfaciliteter midt i naturen. Overnat i stilfulde telthytter med private badeværelser og nyd faciliteter som sauna, boblebad og yoga-studio. Tag på vandreture i de omkringliggende skove, tag på shopping i nærliggende byer som Herning og Billund, og slap af med et wellnessophold, der vil genoplade både krop og sind.

4. Naturoplevelser på Fyn: Møns Klint Resort & Camping

På Fyns østkyst ligger Møns Klint Resort & Camping, hvor du kan kombinere glamping med spektakulære naturoplevelser. Overnat i stilfulde lodgetelte med komfortable senge og fantastisk havudsigt. Tag på vandreture langs de imponerende kridtklinter, udforsk skovene og nyd de utrolige panoramaudsigter. Campingpladsen har også faciliteter som swimmingpool, legeplads og restaurant, der tilføjer ekstra bekvemmelighed til din glamping-oplevelse.

5. Luksus ved Vesterhavet: Henne Strand Camping & Glamping

Beliggende ved Vesterhavet i Vestjylland, er Henne Strand Camping & Glamping et ideelt sted for en afslappende og luksuriøs glamping-oplevelse. Med moderne og veludstyrede glamping-telte og hytter, der tilbyder komfortable senge, eget køkken og privat badeværelse, kan du nyde den fantastiske beliggenhed og den friske havluft. Udforsk de nærliggende sandstrande, tag på cykelture i det naturskønne område og oplev den charmerende by Henne med sine butikker og spisesteder.

6. Eventyr på Bornholm: Nordbornholms Rønne Camping & Cottages

Bornholm er kendt for sin naturskønhed, og Nordbornholms Rønne Camping & Cottages tilbyder en fremragende glamping-mulighed på øen. Med smukke telte og hytter omgivet af grønne områder kan du nyde en afslappet og luksuriøs oplevelse. Udforsk de maleriske landsbyer, besøg de imponerende klippeformationer og tag på cykelture langs kysten. Campingpladsen har også faciliteter som legeplads, swimmingpool og restaurant for at gøre dit ophold endnu mere behageligt.

7. Skovnær afslapning på Sjælland: Camp Adventure Glamping

Hvis du ønsker at kombinere glamping med skovnær afslapning, så er Camp Adventure Glamping på Sjælland det perfekte sted. Overnat i elegante og komfortable telthytter midt i den smukke Gisselfeld Klosterskov. Oplev trætop-oplevelsesparken, hvor du kan udforske skovene fra højderne, og tag på vandreture i det omkringliggende naturområde. Camp Adventure tilbyder også wellnessfaciliteter, yoga- og meditationssessioner samt en restaurant med fokus på lokale råvarer.

Glamping i Danmark er blevet en yndet rejseoplevelse for dem, der ønsker at nyde naturen uden at ofre komfort og luksus. Uanset om det er det naturskønne Skagen, Løkken Klit, Lydumgaard eller Møns Klint, er der utallige muligheder for at opleve glamping på sit bedste. Så tag afsted, pust liv i din indre eventyrer og oplev en unik og uforglemmelig glamping-ferie i Danmark.