Oplevelsesgaver

Hos Rejsentil.dk er vi vilde med oplevelser, både som rejser til udlandet og som oplevelser i Danmark. Her får du vores guide til oplevelsesgaver.

oplevelsesgaver-gavekort

Køb oplevelsesgaver

Herunder finder du en oversigt over de steder du kan købe oplevelsesgaver i Danmark. Når du køber et gavekort til oplevelsesgaver, kan modtageren typisk selv vælge imellem en masse forskellige oplevelser.

Oplevelsesgaver er de seneste år blevet utroligt populære. I takt med at mange danskere kan købe alle de materielle goder vi ønsker, er det at give oplevelser i stedet for fysiske ting, blevet et hit. En oplevelse og dermed et minde, er blevet i højere kurs end ting vi kan bruge. Derfor er oplevelsesgaver blevet så utroligt populære. Derudover er det en dejlig nem gave at købe og give.

Det smart ved at give en oplevelsesgave er også, at den leveres en en praktisk og flot æske, der ved ser selve den fysiske gave også fin ud. En god gave, som altid skaber glæde. Derudover findes oplevelsesgaver i stort set alle prisklasser, helt ned til et par hundrede kroner og så op til flere tusind. Uanset begivenheden, kan du altså finde en gave som passer dit budget.

Find flere oplevelsesgaver her

Gode sites til at finde oplevelsesgaver

I Danmark findes en lang rækkes sites som handler om oplevelsegaver, vi har samlet et par på listen her:

 • Mangler dit site på liste? Kontakt claus@clausbermann.dk

Populære oplevelsesgaver

I Danmark kan du købe virkeligt mange forskellige typer oplevelsesgaver, lige fra skønhedsbehandlinger, over gourmetmiddag til helikopterture. Udbuddet er enormt og det skyldes både at vi danskere virkelig holder meget af at give oplevelser som gaver, men også at rigtigt mange oplevelser kan laves om til et gavekort og benyttes når modtageren har lyst.

Populære oplevelsesgaver

 • Cafeburger for to
 • Biograf for to
 • Brunch for to

Selvom oplevelsesgaven er en gave til én person, vil mange gerne bruge den sammen med andre. Vi kan altså godt lide at have nogen og dele vores oplevelser med. Oplevelser alene giver os ikke helt den samme følelse, som hvis vi er sammen med andre.

oplevelsesgaver-cafe

Oplevelsesgaver til ham

Man leder efter oplevelsesgaver til deres sønner/brødre/kærester/ægtemænd etc., og de mange firmaer som sælger oplevelsesgaver har været gode til at lave gaver som særligt er dedikeret til mænd. Så når du skal give en oplevelsesgave til ham den særlige, kan du nemt finde noget som helt sikkert vil falde i hans smag.

Populære gaver til mænd

 • Ølsmagning
 • Helikoptertur
 • Kør en Ferrari
 • Hotelophold

Udvalget er rigtigt stort, så det burde altid være til at finde noget der passer lige til ham du skal give en god oplevelsesgave. Generelt vil mænd gerne opleve noget med fart, spænding, noget hvor de kan slappe af eller noget hvor de kan smage noget godt øl/vin/mad. Og den slags gaver findes der masser af – også til fornuftige penge.

oplevelsesgaver-action

Oplevelsesgaver til hende

Når du skal finde en oplevelsesgave til hende, hvad enten det er din datter, søster, kæreste eller hustru, er der ligesom til mænd og et kæmpe udvalg af gaver til kvinder. Måske endda endnu større.

Populære gaver til kvinder

 • Hotelophold
 • Skønhedsbehandlinger
 • Wellness
 • Middage

Mange kvinder vil gerne forkæles og derfor kan oplevelsesgaver inden for wellness og skønhedsbehandlinger være et hit. Og der findes nærmest et utal af muligheder til enhver prisklasse. Forkæl eller overrask din kæreste med en oplevelsesgave, hvad enten det er til fødselsdag, jul eller blot en helt almindelig hverdag (her får du ekstra point hos hende).

Oplevelsesgaver for 2

Oplevelsesgaver for to personer, er virkelig et stort hit og meget efterspurgte. Vi vil gerne have oplevelser som vi kan dele med hinanden og typisk er det med vores partner, at oplevelserne er populære. Det kan være alt lige ved at give sin kæreste et gavekort til en god middag på en lækker restaurant, over at inviterer på et hotelophold til at tage ud og springe i faldskærm sammen. Efterhånden som oplevelsesgaverne virkelig har vundet frem i Danmark, kan du virkelig købe mange oplevelser, som er sammen med en anden. I den billige ende af skalaen, kan det være et cafebesøg for to, en biograftur for to eller brunch for to. Det er altid en god gave, som kan fås til et par hundrede kroner.

Oplevelsesgaver for par

Oplevelser for par kan ofte være en den mere romantiske ende af skalaen, hvor det at tage på en forlænget weekend til en storby, på spaophold eller en virkelig god middag er populært. Skal du give en oplevelsesgave til et par (og du ikke selv er den ene part), er det en god idé at være lidt opmærksom på hvad de godt kan lide. Er det eksempelvis til en masse spænding og action, kan et faldskærmsudspring eller en helikoptertur være en god idé. Er det derimod mere til forkælelse og smagsoplevelser, kan hotelophold eller en god middag være bedre. Det gode ved oplevelsesgaver er også at modtageren typiske selv kan vælge mellem en lang række muligheder. Derfor behøver du som giver ikke altid være helt præcis i hvad du ønsker at give dem.

oplevelsesgaver-for-to

Oplevelsesgaver til konfirmation

Til fødselsdage, jul og andre festlige lejligheder som eksempelvis en konfirmation er oplevelsesgaven en dejlig nem måde at give konfirmanden en gave som han/hun selv kan benytte lige når det passer. Alt efter hvor godt du kender konfirmanden kan dit budget til gave variere og du kan derfor give et oplevelsesgavekort som passer både til dit budget, men også noget som falder i konfirmandens smag.

Det kunne være

 • Cafebesøg
 • Forlystelser (Tivoli/Bakken etc)
 • Biograf
 • Sejltur i speedbåd

Kun fantasien sætter grænser og som nævnt kan modtageren for det meste vælge mellem en masser forskellige oplevelser at bruge sit gavekort til.

Oplevelsesgaver som studentergave

Studenter skal for det mest ud og feste en masse lige efter de har fået deres hue på, derfor kan det være smart at give den en oplevelsesgave, som de kan bruge når de er kommet til sig selv igen og har sommerferie. Som studerende på SU er alle gaver og især oplevelser noget som værdsættes ekstra meget. Mange unge mennesker har i dag alle de fysiske ting, som de har brug for og oplevelser står ofte i højere kurs. Oplevelsesgaver kan altså også gøre glæde hos studenterne.