Trip Tour – eksperter i skiferier til Østrig

8. februar 2023

Skisæsonen 2023 er i fuld gang, og masser danskere er på vej på skiferie. Vi stiller her skarpt på rejsebureauet Trip Tour, som er eksperter i Østrig.

Vi har taget en snak med Mads Møller fra Trip Tour om rejsebureauet, skirejser og Østrig. Der kan læses mere om Trip Tour på triptour.dk.

2023-sæsonen i fuld gang

Igennem alle årene med corona, var også skirejse-branchen hårdt ramt og har måtte gennemleve nogle svære år. Mads Møller fortæller om 2023-sæsonen:

“Folk er mere tilbageholdende med at købe rejser end vi ser normalt og især sidste år, hvor mange pga. corona rigtig gerne ville afsted. I år har mange valgt at spare rejsen væk. Måske især grundet usikkerhed om økonomi pga. energikrise, inflation osv. Der er kommet lidt flere sene bookinger, men generelt ligger vi under sidste år og tidligere års salg.”

Østrig-eksperter

Trip Tour har valgt udelukkende at tilbyde skirejser til Østrig, hvilket Mads uddyber:

“Vi er eksperter på Østrig, hvis vi selv skal sige det, og især på de destinationer vi har valgt at tilbyde. Det er alle destinationer vi kender igennem mange år, hvor vi kan stå inde for kvaliteten og sikkerheden for at vores gæster får en god skiferie med optimalt skiløb, overnatning, dansk skiskole, afterski og hvad der ellers hører til. Vi har samarbejdet med vores leverandører på destinationerne i mere end 25 år. Disse relationer gør også at vi kan tilbyde skirejser som man ellers ikke lige finder tilsvarende.”

Masser af års stærkt erfaring

Trip Tour blev skiftet tilbage i 1993, og har derfor, som Mads fortæller, rigtigt mange års erfaring med at sende danskerne på skiferie i Østrig.

Beviset for dine mange tilfredse kunder, kan man se på rejsebureauets Trustpilot-side, hvor Trip Tour med en score på 4,9 høster flotte anmeldelser. En brugeranmeldelser fra januar 2023 lyder:

“TRIP TOUR får mine bedste anbefalinger. B.la. pga den gode service både inden afrejse og på destinationen. De har god lokal kendskab til de destinationer, hvor de har udlejning.”

Servieniveauet er vigtigt for Trip Tour og Mads uddyber om alle de mange gode anmeldelser på Trustpilot:

“Det er ret godt beskrevet der. Vi har service højt og kunden i centrum, dette vidner vores Trustpilot score også om.”

Trip Tour tilbyder skirejser til følgende destinationer i Østrig: Westendorf, Kirchberg, Königsleiten, Sölden, Obergurgl, Serfaus-Fiss-Ladis og Zillertal (Zell am Ziller) og deres rejser findes her: triptour.dk/skiferie