Pift drinken op til næste tøsemiddag

13. februar 2023

Når der skal holdes fest, eller blot inviteres nogle veninder på besøg, indebærer dette som ofte noget god mad, og lidt lækker drikkelse til.

Det kan dog være svært, altid at komme op med nye idéer til mad og vin, når man vil imponere gæsterne. Det kræver dog ikke altid meget mere end at sætte et sugerør plastik i et glas med en lille paraply, før en ellers almindelig drink, pludselig får helt nyt liv, og bliver en væsentlig flottere og mere eksotisk udgave af sig selv.

Hver medbringer en individuel drink med pynt

Et godt sted at starte, når gæsterne skal imponeres fra ny, er nemlig ved at servere en ny drink. Det er ikke så velset at sætte et plastik sugerør i et glas vin, men når det ryger i en farverig drink, er det med det samme langt mere festligt. Er dit slæng typerne, som godt kan lide at smage lidt forskelligt, kan i eventuel aftale, at alle tager hver deres drink med.

I kan så hver især stå for pynten af drinksene, så der vil være en skov af forskellige lækre drinks, med diverse sugerør plastik, kræs på toppen og måske nogle, hvor der kommer røg op af. Det er kun fantasien der sætter grænser, når tøserne samles.

Plastiksugerør i mange farver og former

Ønsker I derimod ikke sugerør plastik, kan I investere i metalsugerør. Det gode ved disse er, at de er genanvendelige, men kræver også en god rengøring, når de er færdige med at blive brugt. Samles i en del tøser kan det derfor være hensigtsmæssigt, at bruge sugerør plastik, da det gør rengøringen og oprydningen nemmere.

Sugerør fås også i mange forskellige farver og former. Har i et tema i kører til aftenens komsammen, er det muligt at matche jeres sugerør plastik med dette tema, for at gå all in.