Sådan planlægger du rejsen til Italien med dit ungdoms-fodboldhold

20. oktober 2022

Er du på udkig efter at tage dit ungdomsfodboldhold på træningstur til udlandet?

Hvis ja, så bør Italien være øverst på din liste! Med sit verdensberømte køkken, rige historie og passionerede fodboldkultur er der intet land i verden, der kan matche Italien, når det kommer til at skabe de perfekte rammer for en ungdomsfodboldholdsrejse.

I dette blogindlæg vil vi give dig alt, hvad du skal vide for at planlægge en vellykket klubtur til Italien med dit unge fodboldhold. Vi vil dække emner som valg af den rigtige destination, booking af fly og hoteller og budgettering af din rejse. Når du er færdig med at læse, har du alle de oplysninger, du har brug for, så du kan sikre, at dit hold får en sikker og fornøjelig oplevelse, mens du udforsker et af verdens smukkeste lande.

Vælg det rigtige rejsemål til din klubtur

Når du skal vælge en destination til din klubrejse, er der nogle få faktorer, som du skal tage hensyn til. Den første er dine spillers alder. Hvis du rejser med et U-12 hold, skal du vælge en destination, der er alderssvarende. Det betyder, at du skal undgå byer som Rom eller Firenze, som kan være overvældende for små børn. Vælg i stedet en mindre by som Pisa eller Verona, som stadig er fyldt med historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser, men som er mere overskuelige for yngre rejsende.

En anden faktor, som du skal overveje, er dit holds niveau. Hvis du rejser med et konkurrencedygtigt hold, der deltager i turneringer, bør du måske overveje en destination som Milano eller Torino, hvor dit hold vil have mulighed for at spille mod nogle af de bedste ungdomshold i Italien. Hvis dit hold derimod er mere rekreativt orienteret, kan en mindre by som Cinque Terre måske være bedre egnet.

Når du har besluttet dig for en destination, er det næste skridt at begynde at planlægge dine rejsearrangementer.

Bestilling af fly og hoteller til jeres træningstur

Det næste skridt i planlægningen af din klubrejse er at bestille fly og hoteller til dit hold. Når det gælder flyrejser, er det vigtigt at booke i god tid for at få de bedst mulige priser. Det er også vigtigt at sørge for, at alle på dit hold er booket på samme fly, så alle ankommer på samme tid. Hvad angår hoteller, er der et par ting, som du skal tage højde for. Det første er beliggenhed; du skal vælge et hotel, der ligger centralt, så dit team nemt kan gå eller tage offentlig transport til alle de seværdigheder og attraktioner, som de ønsker at se. Du skal også sikre dig, at hotellet har plads nok til at rumme hele dit hold.

Endelig bør du tjekke anmeldelser af potentielle hoteller på nettet, før du foretager en reservation; det vil give dig en idé om, hvad andre rejsende har tænkt om deres ophold, så du kan sikre dig, at du booker en indkvartering, der opfylder (eller overgår) dine forventninger.

Budgettering til træningstur

Det sidste skridt i planlægningen af din klubrejse er at lægge et budget for dine udgifter. Når det kommer til stykket, er der egentlig kun to store udgifter, som du skal bekymre dig om: flybilletter og overnatning. Flybilletterne varierer naturligvis afhængigt af, hvor du flyver fra, og hvornår du bestiller dine billetter. Indkvartering vil også variere afhængigt af faktorer som beliggenhed og sæson. En god idé er at booke hoteller hvor der er forplejning inkluderet. På den måde slipper I for ekstra uforudsete udgifter til kost.

Samling af alle disse oplysninger bør give forældre og trænere alt, hvad de har brug for, når det er tid til at begynde at planlægge klubbens årlige udlandsrejse!

Husk blot disse vigtige tips:
1) vælg en destination, der passer til alder og niveau
2) bestil flybilletter og overnatning i god tid
3) glem ikke at bruge ekstra penge til souvenirs

Med en omhyggelig planlægning efter disse retningslinjer kan alle forældre eller trænere sikre, at deres gruppe får en vidunderlig oplevelse i udlandet uden at sprænge budgettet! Og husk at hvis I skal spille indendørs fodbold i Italien, så er det vigtigt at alle husker deres indendørs fodboldsko.