Sørg for at din bolig er sikret, inden du rejser

28. februar 2022

Det er altid en god idé med en genopfriskning af de praktiske overvejelser, som du bør tage, inden du rejser ud i den store verden.

En af de overvejelser, som du bør tage inden din rejse, er at sikre dig mod indbrud. Herunder kan du finde gode råd mod indbrud, samt andre anbefalet overvejelser til tyverisikring af bolig.

Danmark har i mange år været et af de lande i Europa som oplever flest indbrud pr. indbygger, hvilket i sig selv lyder temmelig foruroligende, hvis du sidder og er ved at planlægge din længe ventede rejse.

Den høje indbrudsstatistik i Danmark var en af hovedårsagerne til at en af Danmarks største låsesmede, Bagger Låse & Alarm A/S, udarbejdede 25 gratis gode råd til tyverisikring af din bolig. Baseret på deres over 45 års erfaring, har de stor erfaring med sikring af forskellige boligtyper, og ved derfor, hvad der skal til for at du kan føle dig tryg.

Kom i gang med en tyverisikring til din bolig

Bagger Låse & Alarm tilbyder også sikringstjek, som en begyndelse på at sikre din bolig mod indbrud, når du skal rejse. Her kan du ved et personligt møde få en gennemgang af, hvor din bolig viser svage sikringspunkter, og på den måde forbedre disse, og optimere din sikring af private ejendele

Kender du NaboHjælp?

Et af de 25 gode råd, som du kan læse meget mere om, er at melde dig ind i NaboHjælp. Her kan du i dit nabolag opbygge et effektivt og organiseret fællesskab, som sammen forebygger mod indbrud.

Effektiviseringen sker blandt andet i skiltning ved vejene, klistermærker på vinduer og postkasser, samt at lave klare aftaler på tværs af naboer, hvis du skal ud at rejse. På den måde kan tyven skræmmes til en grad, hvilket faktisk har forhindret op til hvert fjerde forsøg på indbrud.