Få råd til din drømmerejse med aktiehandel

25. oktober 2021

At rejse er at leve. Man oplever nye ting og lærer noget nyt hver dag. Det samme kan man sige om aktiehandel.

Ikke to dage er ens, for kapitalen flytter sig og skaber nye lavpunkter og peaks. Hvis man bliver garvet og erfaren, og har den rigtige intuition, så vil man kunne fornemme hvilken vej vinden blæser, og dermed lægge sin hovedvægt på de helt rigtige aktier. Folk med denne fornemmelse ender ofte med at blive stenrige. Og have råd til drømmerejsen.

Man lærer at handle med aktier ved at gøre det og drage sine erfaringer. Der er forskellige platforme at vælge imellem. På aktieskole.com ligger der en etoro anmeldelse, som virkelig er værd at læse, for dig, der godt vil i gang med at handle med aktier. Her er tale om en platform, hvor der er flere muligheder for investering. På eToro kan du for eksempel også investere i kryptovaluta og andre nyere investeringsområder er ligeledes tilgængelige.

Man flytter penge

Når man handler med aktier eller valuta, så tjener man dybest set sine penge på at flytte kapital fra det ene sted til det andet og trække overskuddet ud. Investerer du for eksempel i en virksomhed med vækstpotentiale, så vil virksomhedens aktier stige i værdi, når virksomheden begynder at vokse. Dine penge begynder altså at vokse.

Det gælder så om at holder sine penge der, indtil aktierne peaker. Så sælger man og flytter pengene over i noget nyt, der har potentiale. Men man kan jo aldrig på forhånd vide om den virksomhed man investerer i, faktisk også VIL begynde at vokse. Der er altid en vis risiko forbundet med aktiehandel. Derfor skal man være forsigtig i starten.

Fordel risikoen bredt

Hvis man helst vil ride sikkert, så kan man sprede sine investeringer, så risikoen for stort tab ikke er så høj. Nogle aktier er mere sikre end andre. Dem kan man roligt investere i. Afkastet bliver ikke enormt, med stabilt. Hvis man virkelig vil score kassen, så skal man investere i mere risikable aktier, der pludselig kan enten styrtdykke eller skyde i vejret. Her kan man miste mange penge, men også virkelig tjene godt.

Ved at investere i begge slags aktier, kan man sikre sig imod at miste alle pengene på et eneste eventyr. Man har stabilitet og risikovillighed med i samme pakke. Det er sådan din pensionskasse tænker. Den vil ikke løbe for høj risiko.