Skal du gå med stok?

5. juli 2021

Når bentøjet begynder at brokke sig lidt for meget, så er det måske tid til at overveje om man skal have lidt støtte når man går.

Det er bedre at gå med støtte end at blive hjemme og ingen motion få overhovedet. Her kan en stok være løsningen. En stok kan lette ens gang betydeligt og give den støtte, der skal til for at man kan komme omkring og bevare et aktivt liv. Det er vigtigt at holde fast i aktiviteterne, når man bliver senior. Det gælder om at holde sig selv i gang.

Hvis du trænger til støtte så køb stok og bliv sikker på benene igen. Ja, køb stok så snart du mærker behovet. Tøv ikke, vent ikke for længe. Hellere aktiv med stok, end passiv uden, det siger sig selv. Så køb stok og bliv bedre gående til alt hvad du ønsker at deltage i. Har du brug for at se familien og børnebørnene, men har svært ved at bruge det gamle bentøj, så køb stok. Det vil glæde din familie og det vil i den grad glæde dig selv.

En ærværdig senior

Måske synes du slet ikke du er så gammel, så du skal gå med stok. Måske synes du at det ser meget gammelt ud med en stok. Det er helt normalt og ganske sundt at se sig selv på den måde, men lad dig ikke snyde af det. Hvis du går bedre med stok end uden, så køb stok. Hvis du overvejer at blive væk fra et arrangement på grund af bentøjet, så køb stok. Det er så uendeligt vigtigt.

Faktisk er der mange, der synes det ser flot og ærværdigt ud med stok. Det er en stolt ting for en senior at stå ved sig selv og sin alder. Det er smukt at gå med stok. Tegn på at man ikke har givet op, men stadig ønsker at deltage i de glæder og aktiviteter livet byder på. Hvis du vil stå ved dig selv, når bentøjet svigter, så køb stok.

Aldrig hænge fast derhjemme

Det er så vigtigt at man ikke lader sig diktere af sine små skavanker, men kæmper og holder sig i gang. Så køb stok, hvis du mærker behovet. Du vil blive overrasket over familien og vennernes positive reaktion. De vil synes du er sej, fordi du holder fast i dit behov for bevægelse og frihed. Vær stolt af dig selv og køb stok. Det vil gøre dit liv langt mere sjovt og spændende.

Man kan komme til mange skønne begivenheder med stok. Og man kan deltage i mange gode gåture med familien og vennerne, hvis man har den nødvendige støtte i en stok. At gå med barnebarnet i den ene hånd og stokken i den anden er bestemt ikke det ringeste, der findes. Det er livskvalitet og livsglæde i stor stil. Og med stil. Glem ikke det. En stok er en stilfuld ting. En ting, som understreger din status som vidende, senior i en moderne verden.