De bedste europæiske sportsoplevelser: 3 events du ikke vil være foruden

9. juli 2021

Sport er fantastisk, men det er endnu bedre, når man ser det live.

Hvis du er sportsfan og på samme tid har en passion for at rejse, så kan det være du skal kombinere de to ting på din næste rejse. Hvis du er fan af et specifikt fodboldhold, så er der chance for, at du allerede har besøgt deres stadion. Måske også op til flere gange. Det kan derfor være en ide for dig at prøve noget nyt, og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at besøge nogle af de bedste sportsevents i Europa. Vi kommer her med tre forslag, der helt sikkert vil give dig en god oplevelse.

Tag til England og oplev en Premier League-kamp

Premier League har ry for at være verdens bedste fodboldliga, og i England er der garanti for gode fodboldoplevelser. De engelske fans er nemlig meget passioneret omkring fodbold, og der hersker derfor altid en god stemning på de engelske stadions. Selve spillet på banen er også fantastisk, da Premier League flyder over med fantastiske spillere. Specielt hos Manchester City der vandt turneringen i sidste sæson. Faktisk behøver man slet ikke tage til Premier League-kampe for at få den engelske stemning. Englands anden- og tredjebedste række byder også på fodboldoplevelser i særklasse.

EM i håndbold 2022

Danmark har efterhånden udviklet sig til at blive en stor sportsnation. Således kan vi bryste os af at være dobbelte verdensmestre i håndbold for ikke at tale om OL-guldet, som Danmark vandt i 2016. Også det danske landshold i fodbold har for nylig vist sig frem for hele verden til EM, hvor de danske drenge brillerede ud over alle grænser. Den danske succes har gennem tiden leveret nogle sjove oplevelser for fansene, og allerede næste år er der mulighed for at opleve endnu en succes.

Ser vi frem mod en af de næste store sportsbegivenheder som Danmark deltager i, bliver det nemlig EM i herrehåndbold 2022 i Ungarn og Slovakiet. Her forventer adskillige eksperter at Danmark henter endnu flere guldmedaljer hjem. D.7. juli er landsholdet da også sat til odds 3.75 til at vinde EM ifølge spil på håndbold. De forventninger til holdet viser bare endnu mere at en tur til Øst Europa er det værdfor danske fans.

Oplev Tour de France i Frankrig

At se Tour de France live er en magisk oplevelse, som alle sportsinteresserede bør opleve mindst en gang i deres liv. Tour de France er verdens mest kendte cykelløb, og her finder man altid en fantastisk atmosfære næsten lige meget hvilken etape, det drejer sig om. Selvom det altid er en fornøjelse at se Touren i fjernsynet, mens legendariske Jørgen Leth tager os igennem de franske kulisser, så er det bare noget andet at opleve det på egen hånd.

Der er selvfølgelig masser af fede sportsevents i Europa, hvor du stort set året rundt kan finde en spændende sportsoplevelse fra bedste skuffe. Fodbold i England, Tour de France og at støtte de danske håndboldherrer til EM er dog tre af de mere interessante oplevelser, som du kan finde.