Sådan kan du arbejde online på rejsen

25. juni 2021

I dag foregår meget arbejde online, og det kan være fleksibelt. Det betyder nemlig, at mange af os kan arbejde, mens vi er ude at rejse. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan arbejde online på rejsen.

Det kan faktisk være et superfedt og inspirerende indspark i hverdagen at tage på en lille arbejdsrejse til udlandet. Det kan give nye perspektiver og sætte nye rækker af tanker i gang. Især hvis du er selvstændig, og skal finde på alverdens løsninger, kan en rejse til udlandet være utroligt stimulerende.

Men også hvis du arbejder for en virksomhed, kan du have glæde af en kortere eller længere arbejdstur. Heldigvis er de fleste danskere i stand til at tage arbejdet med og udføre det online, fx på computeren. Og hvis du kender dine tips og tricks for online arbejde, bliver det en ren leg at udføre det på rejsen!

Byg din hjemmeside på rejsen

Det kan give fornyet energi og fokus, at man er i andre omgivelser. Derfor kan en arbejdsrejse være det perfekte tidspunkt at bygge en hjemmeside på. For 950 kroner kan du købe en UnoEuro kuponkode, som kan give dig tre måneders hosting på Bronze, Sølv eller Pro webhotel.

På rejsen er du helt fri af alle de hverdagsagtige bekymringer, og du kan koncentrere dig helt og holdent om det givne øjeblik. Det kan være meget inspirerende, når du skal lave noget kreativt, som en hjemmeside. Sørg for at undersøge, hvordan du skaber et site, der får den bedst mulige online markedsføring.

Det handler om alt fra SEO (Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering på dansk) til sociale medier, email-markedsføring med mere. Det er også vigtigt, at din hjemmeside er brugervenlig, og at den indeholder de helt rigtige Calls To Action. Find en god guide online og benyt freden og roen på hotelværelset til at få styr på alle de vigtigste aspekter.

Sørg for at du kan arbejde på hotellet

En god måde at sørge for at du kan arbejde, mens du er på rejse, er at finde et hotel, som er optimalt til formålet. Det kan indebære flere forskellige aspekter. Fx skal der være ro, både på hotellet og i det omkringliggende område, for at du kan arbejde.

Hotelværelset skal også indebære et skrivebord og en god stol – og altså ikke kun en blød seng, for selvom det kan være hyggeligt for en stund, er det ikke en bæredygtig arbejdsplads. Det er også en stor fordel for dig, at der er gratis WiFi på hotellet, og det er der heldigvis mange steder, der tilbyder efterhånden.

… Eller find en arbejdsvenlig café

Hvis arbejdsomstændighederne ikke er helt i top på hotellet, kan du også tjekke, om der er en god café i nærheden. Det skal selvfølgelig også være et roligt sted, hvor du kan sidde godt. Hvis du også kan få en lækker kop kaffe til arbejdet, er det jo bare et plus. Der er faktisk flere, der foretrækker at arbejde på café, fordi det giver en særlig form for stimulation.