5 grunde til at besøge Filippinerne

28. april 2016

Ofte når man i Danmark vælger destinationer til næste rejse, holder man sig indenfor for EU, da det ofte er nemmeste. Du har besøge de fleste destinationer med blot 4-5 timers flyvetid, og behøver samtidig ikke, at tænke på f.eks. visum etc.

Men der findes dog en lang række af eftertragtede destinationer i Asien, som du burde tage med i dine overvejelser. I denne omgang ser vi på, hvorfor Filippinerne er et af de lande i Asien, du skal holde din ferie.

#1: Stranden

Der findes et hav af forskellige små øer, som alle har et utal af fantastiske strande. Og her snakker vi hvidt sand, blåt vand og palmer i baggrunden. Der er ingen tvivl om, at nogle af verden bedste strande er at finde på Filippinerne. Og med navne som f.eks. ”White Beache” i Borcay, er der dømt badeferie for hele familien.

#2: Befolkningen

Filippinere er venlige mennesker, yderst indbydende og nysgerrige, men også respektfuld. De synes altid glad og smilende, og de elsker at synge og danse, både når der er anledning til dette, men også blot når de går langs stranden. Skaber du venskaber på ferien, kan du ligeså regne med at forblive venner i lang tid, hvis blot du selv ønsker at holde kontakten.

#3: Shopping

Det gode ved Filippinerne er, at det ikke blot er ø-samfund og strand, men også en moderne nation. F.eks. i Manila har du mulighed for, at besøge nogle af de største shopping centre, som du finder i asien. Filippinerne bruger selv disse centre og hele shopping evnen som en måde til, at bringe familierne sammen. Besøg f.eks. SM City North, som tidligere har været det 4. største shopping center i verden.

#4: Naturen

Filippinerne er hjemsted for en bred vifte af fugle, planter, dyr og havdyr. Der er næsten 200 pattedyrarter i Filippinerne. Den filippinske Tarsier er en af de mindste (og sødeste!) arter af aber i verden. Du vil finde mere end 600 arter af fugle, over 300 arter af krybdyr og padder og mindst 400 koral arter. Fra den gigantiske hval-haj til verdens mindste fisk (Pandaka pygmaea), er alt, hvad du kan drømme om forenet i de smukke øer i Filippinerne. Boracay er en af de øer, som byder på rigtig mange af disse dyr. Læs mere omkring Boracay i Filippinerne på Boracay.dk. Her finder du ligeså flere oplysninger om destinationen og et kort over området.

Boracay

#5: Klimaet

Heldigvis når vejret i Filippinerne ikke et punkt af ekstrem varme eller ekstremt kolde temperaturer, så du selv danskere kan være der. Det bedste tidspunkt at besøge Filippinerne er imellem november og maj. De har også en monsun sæson derovre og masser af regn mellem juni og oktober. Graderne kan nå 30, men vandet på de mange øer er dejlig afkølende.

Kilde: JustBrowsing.dk