Ny hjemmeside vil sende flere danskere til Bali

24. oktober 2015

Danskejede Vilondo Villas lancerer en ny hjemmeside, der skal få flere danskere til at leje luksusvillaer på Bali.

Det danske site, har mere end 600 forskellige villaer til udlejning. Villaerne fordeler sig over hele Bali og varierer i størrelse – fra små romantiske et-værelsesvillaer til enorme strandvillaer med tilhørende butlere, kokke og chauffører.

Vilondo Villas blev etableret langs en pool på Bali i 2012 af danske Mads Rode, Michael Bodekær, Stefan Russel og canadiske Nicolas Roy. Siden er Vilondo Villas vokset til at have det største udvalg af udlejningsvillaer på Bali på Internettet.

Bali villa at night

Alternativ til hoteller og guest houses

Stefan Russel siger ”Siden vi startede, har vi hjulpet tusindvis af rejsende, der ledte efter et sted at bo på Bali, hovedsageligt australiere og folk fra Singapore og Hong Kong, men kun ganske få fra Danmark. Langt de fleste danskere bor på hoteller eller guest houses. Vi kunne godt tænke os at præsentere danskerne for de alternative overnatningsmuligheder, der er på Bali og derfor lancerer vi vores site på dansk i dag.

Hvis du er en større gruppe og er villig til at betale hvad der svarer til at indkvartere sig på et godt hotel, kan du leje en fuldt bemandet og topmoderne luksusvilla på Bali. Vi er sikre på, at der er mange danskere, der gerne vil have den oplevelse, men der er mange, der ikke er opmærksomme på, at muligheden eksisterer.

Villa Biddari Bali

Dansk rejsguide

Hjemmesiden, vilondobalivillas.dk vil ud overvillaer indeholde rejseguides og rejsetips til Bali. ”Vi elsker Bali og at dele ud af vores viden om øen. Jeg tror, at en af de vigtigste årsager til vores succes er de mange guides til Bali mest besøgte byer, restauranter og aktiviteter på Bali vi løbende lægger på vores Internationale side. Derfor har vi selvfølgeligt også rejseguides på dansk og vil løbende lægge opdaterede tips på den danske hjemmeside” fortsætter Stefan Russel.

De seneste år har antallet a danskere der rejser til Bali været stødt stigende og sidste år besøgt næsten 14.000 danskere Gudernes Ø.

Villa in Seminyak Bali

Kort om Vilondo Bali Villas

  • Etableret på Bali i 2012 af Michael Bodekær, Mads Rode og Stefan Russel fra Danmark og canadiske Nicholas Roy, med et mål om at Balis mange villaer tilgængelige for alle.
  • Har flere end 600 villaer på Bali til udlejning
  • Er kendt for deres utraditionelle tilgang til iværksætteri og en filosofi om at, man som medarbejder skal kunne arbejde fra hvilket som helt sted i verden med en Internetforbindelse.
  • Læs mere på Vilondo.com