Nyt site vil gøre det nemmere at være fodboldturist

18. juli 2014

Hjemmesiden Billige-fodboldrejser.dk er netop lanceret og siden vil gøre det nemmere at være fodboldturist.

Det skal være nemmere, at finde rundt i fodbold-Europa hvis det står til hjemmesiden billige-fodboldrejser.dk. Siden er netop lanceret og indeholder guides til de store fodboldbyer og klubber. Planen er dog, at siden skal omfatte stort set alle lande og klubber i Europa med detaljerede guides.

Der har altid været en stor efterspørgsel efter fodboldrejser til f.eks. England og Spanien, især klubber som Liverpool, Manchester, Chelsea, Barcelona og Real Madrid er populære. billige-fodboldrejser.dk ønsker dog også at udvide danskernes fodboldmæssige horisont til nogle nogle af de lande og klubber, som byder på oplevelser, der nemt kan måle sig med dem man får på Camp Nou og Anfield Road.

Selv englænderne må erkende, at selvom de har den måske stækeste liga i verden, så er stemningen til kampene ikke hvad den har været. Opgøret med hooliganismen har medført stadions hvor alle tilskuere sidder ned og de høje billetpriser har fået en ny type supportere til at rykke ind på de engelsk stadions. Derfor vil billige-fodboldrejser.dk være siden, som guider de besøgende til store fodboldoplevelser på flere måder end blot spillet på banen.

En jungle af pakkerejser

I Danmark findes der masser af muligheder for, at købe hele fodboldrejser, som pakkerejser. Altså rejser hvor både fly, hotel og kampbilletter er inkluderet i turen. På den måde, slipper man som fodboldturist for alt besværet med at planlægge og prøve at opstøve billetter. Disse pakkerejser sælges af et stort antal rejsebureauer i Danmark, som enten er specialiseret i sports-/fodboldrejser, specialrejser eller blot et af de store rejsebureauer.

Billige-fodboldrejser.dk vil gøre det nemmere at overskue markedet for disse fodboldrejser. Hvordan kommer man f.eks. billigst ned og se FC Barcelona når der er 10-15 forskellige rejsebureauer at vælge imellem og de alle tilbyder forskellige flyafgange, hoteller og kampbilletter? På sigt ønsker billige-fodboldrejser.dk at man skal kunne søge og sammenligne disse pakkerejser på hjemmesiden.

Planlæg selv din fodboldrejse

Ønsker du selv at planlægge din fodboldtur, vil billige-fodboldrejser.dkk have gode råd og must-see tips til netop den by eller klub du leder efter. På billige-fodboldrejser.dk finder du links til både alle de officielle online salgskanaler hos klubberne, men også til ander sider, hvor billetter til store kampe ofte handles selv efter klubberne har meldt udsolgt.

Inspiration og guides – er to af de vigtigste elementer for billige-fodboldrejser.dk at bringe til de besøgende. Dvs. leder du efter den klassiske fodboldtur til Anfield Road så kan du finde alle nødvendige informationer. Men vil du gerne ud og opleve et andet fodbold-Europa, lidt mere “off-track” vil du også kunne finde inspiration til dette, både i selve guidesektionen som udvides løbende, men også ved at følge rejsebloggen, som løbende vil bringe tips til fodboldoplevelser.

Besøg billige-fodboldrejser.dk og find inspiration til din næste fodboldrejse.