Fem tegn på, at din nuværende kabinekuffert bør udskiftes

18. marts 2024

Der kan være mange grunde til, hvorfor du bør skifte din kabinekuffert ud.

Hvis du har gjort dig tanker om dette, er der derfor sandsynligvis også en grund til det. Er du i tvivl om, hvorvidt det er tid til at skifte din kuffert ud, så får du fem tegn på det herunder.

1. Den er i stykker

Hvis din kuffert er i stykker, siger det sig selv, at det er tid til at købe en ny. Hvis du har besluttet dig for at gøre dette, så køb hos Journeylife, hvor du finder en verden af kufferter. Når du vælger din nye kuffert, er det en god idé at købe en model af høj kvalitet. Dermed undgår du at skulle udskifte den igen i nærmeste fremtid.

2. Den overholder ikke reglerne

Hvis den ikke overholder reglerne hos de forskellige flyselskaber, så er den ikke meget værd. Her tænkes der primært på reglerne mht. kuffertens dimensioner. Lever den ikke op til disse regler, er det nemlig ikke muligt at have den med ombord. I hvert fald ikke uden at betale en højere pris for det.

3. Har ikke TSA-godkendt lås

Skal du rejse ind i et land, hvor der er krav om en TSA-godkendt lås, er det vigtigt at have dette. Har din kuffert ikke dette, vil den blot blive brudt op. Hvis du skal rejse ind i USA, er der blandt andet et krav om dette. Derfor er det vigtigt at kontrollere, om din nuværende kuffert har det.

4. Den er for tung

I mange tilfælde er det ikke kun størrelsen, der er krav til hos de forskellige flyselskaber. Hertil er der også krav til, at kufferten og dens indhold ikke må overstige en bestemt vægt. Derfor er det en fordel at have en kuffert, der ikke er for tung. Hvis den ikke er det, kan du have flere ejendele inde i den, uden at overskride vægtgrænsen. Er din nuværende kuffert meget tung, bør du derfor udskifte den.

5. Den er ikke indrettet fornuftigt

Det er en klar fordel at have en kuffert, der er fornuftigt indrettet. Det gør sig især gældende, hvis der er tale om en kabinekuffert. Det sikrer nemlig, at du kan finde plads til flere ting inde i den. Er det ikke tilfældet for din nuværende kuffert, bør du ikke tøve med at udskifte den. I stedet bør du købe en model, der er indrettet fornuftigt og praktisk.