3 grunde til at holde ferie i Danmark

3. juni 2019

Når der bliver snakket ferie, så tænker mange at det er en rejse ud af Danmark.

Mange tænker slet ikke på at holde ferie i Danmark, men hvornår var det lige at du sidst har leget turist i Danmark og har du egentlig været uden for din egen hjemby? Vi giver dig her 3 grunde til at holde ferie i Danmark.

1. Mange forskellige oplevelser

I Danmark kan du prøve en hel masse forskellige oplevelser i løbet af sommeren. Du kan prøve alt fra at plukke jordbær til at tage på festival og høre noget af din yndlings musik. Gennem hele sommeren er der rundt omkring i landet en masse musikfestivaler i gang. Du kan tage på festival fra slutningen af maj måned og helt frem til midt august, her kan du bl.a. tage på Roskilde festival, Smukfest og Copenhell for at nævne nogle. Der er ud over festivaler der varer flere dage, også festivaler der kun varer en dag, som Grøn koncert og Vi Elsker 90’erne.

Så har du ikke tid til at sætte flere dage af til en festival, kan du passende tage til enten Grøn koncert eller Vi Elsker 90’erne. Er du ikke lige til festival, så er der selvfølgelig også andre oplevelser, du kan prøve. Har du børn med kan du tage i forlystelsesparker, og dem er der nogle stykker af. Du kan tage i Bon Bon Land, Legoland, Tivoli eller på Bakken, bare for at nævne nogle. Det er tit også små markeder i løbet af sommeren, hvor der også er forlystelser tilknyttet til, som i kan prøve. Er vejret ikke så godt en dag, så kan i tage i badeland. Danmark har rigtig meget at byde på, der er kulturelle oplevelser, naturoplevelser og sjove fornøjelser, så der er lidt til enhver smag.

2. Ingen lange rejser

Det fede ved at holde ferie i Danmark er at du ikke skal have pas med, ud og have fat på en ny valuta og du skal ikke tænke på at skulle snakke engelsk og ikke være sikker på at modtageren, faktisk forstår hvad du siger. Du skal heller ikke ud på en meget lang køretur gennem Tysklands mange og meget lange køer på motorvejen. Eller på en lang flyvetur, hvor du skal være i lufthavnen flere timer i forvejen og hvis der så er strejker eller det bliver dårligt vejr, så kan flyet ikke lette og du vil gå glip af din ferie. Dette slipper du for ved at tage på ferie i Danmark, her tager en køretur maks. 6 timer fra København og til Grenen i Skagen.

Du kan også vælge at tage på en cykelferie igennem landet og se hvordan at naturen skifter alt efter hvor du kommer frem, fra Jyllands hede til Københavns stengader. Hvis du vælger en cykelferie, kan du køre ad Marguerit ruten, der fører dig gennem Danmarks smukke natur. En bonus ved at vælge at tage på ferie i Danmark er at du udleder langt mindre CO2 end dine kollegaer der tager på charterferie, så du er med til at skåne miljøet, ved at vælge at være turist i Danmark. Skal du have lidt snack og energi til turen, så kan du på Musclehouse.dk, få forfriskninger til turen.

3. Danske badehoteller

Når du skal vælge et sted du skal overnatte, så kan du tage på nogle af alle de badehoteller, der ligger i landet. Du kan f.eks. tage på Marienlyst Strandhotel. Marienlyst Strandhotel er et spa og gourmet hotel, hvor alle sanser vil blive forkælet. Så er du ikke til at skulle på festival eller i forlystelsespark, men mere er til ren afslapning, så er dette en rigtig god mulighed for dig. Marienlyst Strandhotel tilbyder ikke kun spa og gourmetmad, men også golf og casino, så der er masser at beskæftige dig med.

Er der lige et par grå dage på turen, så kan du passende tage på Marienlyst strandhotel og blive forkælet, når det så bliver godt vejr igen, kan du cykle videre ud og opleve resten af Danmark. Vil du vide mere om Marienlyst Strandhotel, så kan du læse mere på Marienlyst.dk.