Intimitet og hygge: Derfor skal du leje en feriebolig

5. april 2017

Ude godt men hjemme bedst. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. En af de største fordele ved at leje en privat feriebolig er, at man kan skabe den samme intime atmosfære som derhjemme bag ens egne fire vægge.

Sponseret indhold

Her skiller en feriebolig sig virkelig ud i forhold til at bo på hotel eller resort. Autenciteten og hyggen forsvinder meget hurtigt, når man bliver pakket sammen på lange hotelgange og overfyldte resorts. Andres menneskers intimsfære kan ligeledes være meget forskellig fra din egen, særligt hvis de kommer fra andre kulturer. Bor man tæt op ad hinanden, kan det nemt gå ud over din og familiens glade ferie.

Og det er synd. For at rejse handler om at skabe intime øjeblikke med dem der står ens hjerte nært. Det er øjeblikke som man husker for evigt. De helt særlige oplevelser som skiller sig ud fra mængden af minder, og er med til at knytte bånd deres varer et helt liv.

Det er øjeblikke som disse…

Større valgmuligheder med en feriebolig

Ferieboliger har også den fordel at de dækker et større behov end andre overnatningsmuligheder. For det første så ligger resorts og hoteller meget ofte koncentreret, med det ene hotel klods op ad det andet. Du finder sjældent et resort som ligger helt unikt.

Dette er ikke tilfældet med ferieboliger. Du finder både ferieboliger i centrum af byerne, men ligeledes i den afsides landsby, hvor der kun er dig og de lokale. Det gør mulighederne større, for at alle kan finde lige præcis det ferieøjeblik de ønsker. Uanset om det måtte være den rolige afslapningsferie eller den farverige storbyferie.

Giv dig selv frihed

Lad dig ikke afskrække af, at en feriebolig ikke ligger på den bedste beliggenhed i byen. Giv dig selv frihed og tid til at udforske andre områder, end dem du kan læse om i guidebogen. Ofte gemmer der sig nogle helt særlige kulturelle og autentiske oplevelser, når man begiver sig væk fra de mest markante turistzoner.

Her koster ferieboligerne som regel heller ikke ligeså meget, som hvis beliggenheden er perfekt. Du kan derfor få meget mere værdi for pengene, hvis blot du giver dig selv tid til at slappe af og skrue ned for tempoet. Det er jo også kendetegnet for mange sydeuropæere. Så lad dig smitte med deres afslappede tilgang til livet. Så kan du altid stresse igen når du er tilbage på jobbet. Og lad dig endelig ikke afskrække af fremmede sprog og uvante områder. Et smil kan bringe dig langt og med armbevægelser kan man forklare det meste.

Hvis du kunne tænke dig dit helt eget ferieøjeblik med kæresten eller familien, så book en feriebolig med Novasol. De har over 40 års erfaring i branchen og kan tilbyde mere end 44.000 ferieboliger.