Smukke rejsemål du skal se i 2015

16. december 2014

Tilbragte du ikke nok dagen udenfor Danmarks grænser? Så er 2015 måske året hvor du, kan komme til at opleve dine drømme destinationer.

Måske dit nytårsforsæt skal være, at du skal besøge en af disse magiske destinationer? De 3 destinationer herunder, er ofte dem som folk forbinder med paradis-destinationerne – her finder du nemlig flotte sandstande, akryl klart vand og flok tropisk klima. Læs med herunder, hvor vi introducerer dig til Bali, Zanzibar og New Zealand.

Bali

Bali er med sine 3,5 mio. indbyggere omtrent halv størrelse af Danmarks population, men rammerne for livet på Bali er noget ganske andet end i Danmark. Bali er en af Indonesiens mange øer, og er igennem de senere år blevet turisternes foretrukne feriedestination, både for familier, men også nygifte, som søger en afsides plet til deres honey moon. På Bali finder du hurtigt ud af, at standarden på hotellerne er enormt høj, så du får rigtig meget for pengene på denne ferie destination. Der findes mange gode tilbud på rejser til Bali på nettet, men vær dog opmærksom på, at du skal tjekke prisernes udvikling og i flere tilfælde, bestille i god tid. Ønsker du ikke alt for meget bøvl med bestillingen, så kan du lade et rejsebureau håndtere alt for dig, hvilket påvirker prisen en smule op, men du er sikret at alle forhold er i orden. Tjek f.eks. DANexplores muligheder for at bestille rejser til Bali her. Lad gerne billedet i dette indlæg fortrylle dig, da dette blot er en af de flotte udsigter du finder på Bali (eller omkringliggende øer).

Zanzibar

Hvide sandstrande, azurblåt hav og en hængekøje – lyder det som noget for dig? På Zanzibar i det Indiske Ocean står den på ren afslapning samt oplevelser – gerne under vandet. Meget af Zanzibar kan nemlig opleves under vand, hvor et rigt dyreliv og smukke koralrev hersker. Fra Zanzibar går der mange udflugter, og der er mulighed for at sejle ud til flere andre øer og opleve regnskovens smukke fauna og dyreliv. Hvis man leder efter en destination, hvor tiden får lov til at stå stille, og man ikke behøver være online, så er Zanzibar genial til at gøre tricket for en. Rejser til Zanzibar tager typisk mellem 15 og 30 timer, så man skal være klar til en længere rejse både frem og tilbage.

New Zealand

Hjemlandet for Hobbitten, hvor mange scener af Ringenes Herre også er optaget huser smukke landskaber, der er en fryd for øjet. New Zealand, som ligger i Oceanien, tilbyder faciliteter til mange forskellige rejsende – hvilket er enestående for denne destination (dette vil du ikke opleve på hverken Bali eller Zanzibar). Du finder hvide sandstrande, der er gode til Europas mange badegæster, men også høje bjergtinder med sne på og kæmpe grønne områder, som set i Ringenes Herre. Maorierne, som er det oprindelige folkefærd i New Zealand, byder på flotte udskæringer i træ, som du kan tage med hjem som evigt minde om din rejse til New Zealand. Alt planlægning skal ske fra Danmark, da det kan være meget besværligt undervejs på rejsen (læs mere omkring New Zealand hos DANexplore her).

Hermed tre bud på smukke rejsemål, for den kræsne rejsende, som stiller krav til sine omgivelser når der rejses rundt om i verden.