Er du også vild med Spanien?

25. november 2014

Et af danskernes foretrukne rejsemål er Spanien. Landet ved middelhavet tiltrækker hvert år tusinder af danske turister og appellerer med sine lange hvide sandstrande til børnefamilier med lyst til sol og strand.

Men i de senere år er det også blevet populært med storbyferier i f.eks. Madrid og Barcelona. Kulturelt set er Spanien måske mest kendt for flamenco og tyrefægtning, som er mest populært i det sydlige Spanien, men de store byer byder også på nogle af Europas mest kendte kunstmuseer som Reina Sofia og Prado i Madrid. Også Barcelona huser museer for nogle af Spaniens mest kendte malere, Miró, Gaudí og Picasso.

Vi elsker tapas!

Danskerne har også fået smag for de lækre små retter fra Spanien, som kaldes tapas. Mange danske cafeer er begyndt at servere dem, og masser af mennesker laver dem selv, og der findes mange nemme opskrifter på tapas De opleves naturligvis mest autentisk i oprindelseslandet, Spanien, hvor man kan finde de lækreste gratis tapas, når man lige ved, hvordan.

Spanske bøger og rejsetips

Hvis du har haft spansk i gymnasiet eller tager det på aftenskole, så kan det være en god idé at holde sproget ved lige ved at læse nogle spanske bøger. Men hvor køber man dem? Og hvilke skal man vælge? Det kan være svært at danne sig et overblik som dansk læser. På vores blog Vild Med Spanien guider vi dig til de bedste spanske læseoplevelser, gode spanske film og krydrer det hele med vores bedste rejsetips fra Spanien.