Rejs, nyd og oplev

9. oktober 2014

Er det hele lidt hverdagsagtigt! Lidt gråt, lidt kedeligt? Længes du efter oplevelser, storbyens liv eller naturens fred og storhed? Så er det nu, at du med fordel kan begynde at booke din næste rejse!

Allerede når du begynder at søge efter din næste rejse kan du mærke, at energien stille og roligt kommer igen.

Hvis du elsker at rejse, så ved du nok også, at en ny rejse giver energi og inspiration og mod på hverdagen. Men hvor skal turen gå hen? Skal det være en storbyferie eller en kultur- og naturferie i Italien. Se det skæve tårn i Pisa, gå på opdagelse i den døende by Venedig, shop-till-you-drop på outlets i Milano, nyd det italienske køkken, de skønne vine og mærk Italiens jord under dine fødder på en af de mange fantastiske vandrestier.

Find inspiration til din næste rejse ved at læse om andre erfaringer. På rejsebloggen HuskPas.dk kan du finde tips til billige storbysferier i for eksempel London, Milano, Athen og New York og inspiration til oplevelses-, kultur- og vandreferier i for eksempel Marokko, Egypten og Italien.

Storbyferie i London

London er en sikker klassiker til en lille velfortjent smuttur. Har du en weekend kan du nå at få en fantastisk rejse til London. Du skal bare booke et fly og et hotel – og så er det af sted.

På rejsebloggen Husk Pas finder du et forslag til en billig storbyferie til London. London siges at være en dyr by, men hvis du lige er lidt opmærksom, kan du faktisk få billigt fly og hotel. Og i London er der masser af gratis forlystelser fra museer til underholdning – og London selv er jo også bare en oplevelse. Lige pludselig kan du for eksempel opdage, at du står midt i en film shoot – eller du kan bare nyde et øjebliks afslapning i en af byens parker, som er stille grønne oaser midt i den hektiske by.

London er også et shoppemekka. Tjek butikkerne omkring Covent Garden og gå på opdagelse på Regent Street, Oxford Street eller den lidt mere eksklusive New Bond Street.

Storbyferie med oldtidens storhed

En anden type storbyferie kan rejsen til Athen blive. I Athen kan du nyde storbyens bekvemmeligheder, liv og mad samtidig med, at du kan gå på opdagelse ved demokratiets vugge ved Akropolis. I Athen vader du bogstavlig talt rundt i de imponerende ruiner, som er kendetegnende for de gamle grækeres store kultur, der gik sin sejrsgang og som også sender vigtige tråde ind i vores samfund i dag – og de fleste børn selv i dag kender historierne om Zeus og Herkules og har hørt om Sokrates og Pythagoras i skolen.Du kan også finde og booke fly og hotel i Athen til en fornuftig pris – så kan historien blive en vedkommende rejseoplevelse.

Rejs lidt mere

Det er ikke bare at være af sted på en rejse – det er også planlægningen inden. Ferien starter når du booker dit fly. Find du af, hvad du gerne vil se og opleve. Når du så skal af sted, så pak ikke mere end højst nødvendigt (så er der plads til et par gode køb undervejs) og husk passet!

God rejse!