Sådan får du gratis WIFI overalt på rejsen

23. september 2014

Med smartphone app, kan du få gratis WiFi overalt i verden.

WIFI MAPMed app’en WiFi Map kan du finde passwords til WiFi netværk overalt i verden. WiFi Map er lavet som et netværk hvor brugerne kan skrive passwords til WiFi ind og dele med resten af verden. Dvs. hvis man har været på et hotel, en café eller et andet sted med WiFi og stedet har et fast password som bruges til deres netværk, så kan man som bruger gå ind og dele password og andre brugere kan dermed logge gratis på.

Gratis version og betalt version

WiFi Map findes både i en gratis og en betalt Pro-version (Pro Travel til pris 32 kr.). Med den gratis version kan man som bruger se WiFi netværk i en radius af 2 km, mens man på den betalte version kan søge sig frem til WiFi netværk i hele verden. Yderligere kan man med Pro-versionen gå på offline og uden roaming, hvilket vil være nødvendigt for det fleste i udlandet.

Iphone og Android

App’en som findes både til Iphone via Appels App Store og til Android via Google Play, indeholder både passwords til private og virksomheders (butikker/restauranter etc.) WiFi. Typisk indeholer WiFi Map passwords til caféer, restauranter og hoteller, men ønsker man som privatperson ikke at andre skal logge på ens netværk, kan det være en god idé at være opmærksom på hvem man giver sit password til og om man er registret i WiFi Map app’en.

Links
Iphone/Appel App Store
Android/Google Play
Nordenstv.net